AMASYA / MERKEZ - Şehzade Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

eTWINNING PROJELERİMİZİN SERGİLERİ

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE E TWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA SERGİLENDİ.

Okulumuz tarafından hazırlanan "Culture Mozaic, Sosyal Hayatta Ben de Varım ve The Nature of Special Children" isimli uluslararası eTwinning projeleri açılış sergisi İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzde sergilendi. İl Millî Eğitim Müdürümüz Mehmet Türkmen'in açılışını yaptığı sergiye Eğitim Müfettişleri Başkanı Mahmut Keskiner, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Bilal Baysal, okul müdürümüz Mustafa Demir, proje ekibi öğretmenlerimiz, projede görev alan öğrencilerimiz ve okul müdürleri katıldılar.

Okulumuz tarafından yürütülen projeler kapsamında özel eğitime ihtiyaç duyan öğrenciler İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzde mozaik sanatını ve tekniklerini kullanarak hazırladıkları çalışmaları sergilediler.

Yoğun ilgi gören sergide konuşma yapan İl Millî Eğitim Müdürümüz Mehmet Türkmen, özel gereksinimi olan öğrencilerimizin yaşadıkları şehrin tarihi, kültürel değerleriyle ilgili farkındalık kazandıkları ve kendilerini ifade etme imkânını yakaladıkları bu sanatsal çalışmaları gerçekleştirmelerini çok önemli bulduğunu ifade etti. Emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

15-06-202315-06-202315-06-202315-06-202315-06-2023

Yayın: 15.06.2023 - Güncelleme: 15.06.2023 14:14 - Görüntülenme: 165