AMASYA / MERKEZ - Şehzade Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Okulumuz Erasmus+ Projesine Ortak Oldu

Müdürümüz Mustafa DEMİR’in imzaladığı sözleşmeyle okulumuz 2023-1-TR01-KA220-SCH-000160579 nolu "Digital Transformation in Special Education" adlı Erasmus Plus KA2 projesinin resmi olarak ortağı oldu. İki yıl sürecek projenin özel öğrencilerin eğitimini ve yaşam kalitesini artıracak ders modülü ve eğitim içeriklerini yaygınlaştıracak online platform tasarlamak, özel eğitim süreci içerisinde veri odaklı etkili kararlar alarak bireysel eğitim planları oluşturmak, öğrencilerimizin tüm kademelerde elde ettiği gelişimleri içeren bilgi işlem teknolojisi tabanlı bir dokümantasyon sistemi ile öğrencinin ihtiyacını daha doğru bir şekilde belirlemek ve uygun bir bireysel eğitim planı geliştirmek ve karar vericilere etkin ve verimli bir model sunmak gibi hedefleri bulunuyor.

Amasya Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde Hollanda, Kuzey Makedonya, Litvanya ve Hırvatistan’dan ortaklarla çalışacağımız projede Özel Eğitim Öğretmenlerimiz Kerim PEKMEZCİ  ve Abdullah PUNARKAYA araştırmacı olarak görev alacak olup projenin yürütücülüğünü  Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Özden ÇELEN  yapacaktır.

09-02-202409-02-2024

Yayın: 09.02.2024 - Güncelleme: 09.02.2024 10:36 - Görüntülenme: 88