AMASYA / MERKEZ - Şehzade Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Nis

18/19 Nisan 2024 tarihleri arasında okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı gerçekleştirildi.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü  etkinliği düzenlendi.

21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Ock

Dönem sonu etkinliklerimizi dolu dolu ve eğlenceli şekilde öğrencilerimizle birlikte uyguladık.

Ara

Özel çocuklarımız için “Özel Çocuklar Spor Şenliği” gerçekleştirildi. Amasya Spor Salonu’nda Özel Başkent Kutlubey İlkokulu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleşen şenlikte öğrencilerimiz futbol, dart, flor curling, masa tenisi, tenis, kriket, basketbol gibi farklı spor branşlarında müsabakalara katıldı.

Ara

Amasya Şehzade Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizle birlikte Amasyaspor tesislerinde düzenlenen etkinlikte Amasyaspor yönetimi, futbolcuları ve teknik ekibi ile bir araya geldik. 3 Aralık Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen bu özel buluşmada, öğrencilerimizi oldukça mutlu etti.

Kas

Bütün varlığını yüce milletine adamış olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Ülkemizin 100. yaşını coşkuyla kutladık.

Haz

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE E TWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA SERGİLENDİ.

May

Okulumuz tarafından yürütülen etwinnig projemiz faaliyetleri kapsamında Orman Bölge Müdürlüğü Ziyareti yapıldı.